Työpaikan rokahtavat pikkujoulut

Stray Cats, CCR, Dire Straits, Hurriganes...
Yli 15 vuoden kokemuksella saamme myös insinöörit tanssimaan.

Kuuntele ääninäytteet

YLEISÖMME KERTOO

Two For The Road - pikkujouluohjelmana rockin bumtsibum?

Hyviä tuttuja biisejä toisensa perään, kyllä. Mutta nyt laadusta tinkimättä, iskelmämarkkinoiden falskiuteen sortumatta. Hikistä rock and rollia, 50-luvun mestareita kunnioittaen, Stray Catsia, sekaan vähän CCR:ä, Bruce Springsteeniä ja Dire Straitsia taiten tulkiten ja jälkiruoaksi vielä juurevaa Texas-bluesia, jolla lähtee terveiset yläkertaan Stevie Ray Vaughanille. Two For The Roadin keikoilla ei kukaan muista kaivata Badding-karaokea. Korkeintaan nenäliina kun duo versioi Eric Claptonin koskettavan balladin Wonderful tonight.

Työpaikan pikkujoulut laadukkaasti ja tyylikkäästi

Two For The Road on soittanut jo yli 1 700 keikkaa vuodesta 1999 lähtien jättää poikkeuksetta jälkeensä tyytyväisen yleisön. Ohjelmisto on rouhevaa englanninkielistä rokettirollia, parasta menomusiikkia laadusta tinkimättä joka sopii lähes paikkaan kun paikkaan. Suuren suosionsa lisäksi tämä duo omaa ammattimaisen soittotaidon sekä lavaesiintymisen.

Työpaikan pikkujoulut hintaa silmällä pitäen

Kokoonpanonsa ansiosta Two For The Road pystyy tarjoamaan keikkojensa kilpailukykyisen hintaan, jolloin pikkujoulujuhlat voidaan järjestää kustannustehokkaasti. Kahden miehen kokoonpano taustarumpuja käyttäen kuulostaa jo bändiltä ja saa porukan aina mukaan tilanteessa kuin tilanteessa. Näin pystyt karsimaan kuluja tinkimättä pikkujouluohjelman laadusta.

Ammattitason äänentoisto ja valaistus

Two For The Road tuo esiintymispaikalle aina oman laadukkaan äänentoisto- ja valaistuslaitteistonsa. Järjestäjällä on mahdollisuus kytkeä bändin PA-järjestelmään oman mp3-soittimensa tai läppärinsä jos toivoo kuunnella omia kappaleita esimerkiksi taukojen aikana.

Muita pikkujoulu ideoita

Two For The Roadin kanssa on mahdollista tilata myös karaokea. Bändi ja karaoke ohjelmaa sopii erittäin hyvin firman pikkujouluihin, varsinkin silloin kun yleisö jakautuu perinteisen kotimaisen ja räväkämmin menon ystäviin. Tällöin jokaiselle on jotain tarjolla ja yleisö kiittää :). Yhteistyökumppanimme JJ Karaoke on alan parhaita karaoke dj:tä. Hän on laulattanut useita vuosia peräkkäin muun muassa Jussi Gaalan vieraita.

Et ole vieläkään vakuuttunut?

Jos sinulla on kysymyksiä joihin et saanut vastausta, ota rohkeasti yhteyttä. Avullamme saat työpaikasi pikkujoulusta unohtumattomat eikä sinun tarvitse murehtia juhlien onnistumisesta. Meiltä saat takuulla parasta pikkujouluohjelmaa varttuneille aikuisille.

Two For The Road on

Edullinen

 • Meitä saa suoraan ilman ohjelmatoimistojen välityspalkkiota. Hinta -laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Laskutus onnistuu kätevästi oman firmamme kautta.

Luotettava

 • Olemme viihdealan rautaiset ammattilaiset. Yli 17 vuotta kestänyttä taivaallamme emme ole yhtään keikka peruuttaneet. Lähdemme jokaiseen esiintymiseen sataprosenttisella panostuksella ja ammattiylpeydellä.

Fantastinen

 • Ohjelmajärjestäjiltä useimmiten kuultu lause keikan päätteeksi:
  Kyllä, puhelimessa sanoitte, että olette hyviä, mutta en ikinä uskonut, että niin hyviä.
  Liity sinäkin joukkoon!

Aloita pikkujoulujen suunnittelu nyt!

 • Two For The Road,
  03100 Nummela
 • 040 700 86 82
  040 708 06 16
 • keikkamyynti [ ät ] twofortheroad.fi
 • www.twofortheroad.fi
 • Joulutelecaster